Samen Stadsfenne: wat is het wijkplatform?
Samen Stadsfenne: wat is het wijkplatform?

Samen Stadsfenne: wat is het wijkplatform?

Het wijkplatform Stadsfenne is een organisatie voor en door de wijk. Het platform wil de belangen van de bewoners van Stadsfenne vertegenwoordigen en bijdragen aan de leefbaarheid van de wijk. Het platform wil dat doen door samenhang en verbinding te maken tussen de wijkbewoners. Dat kan door elkaar te ontmoeten en te leren kennen, om initiatieven, groepen en organisaties in de wijk bij elkaar te brengen om zo een ‘samen zijn we Stadsfenne’-gevoel te creëren. 

Hoe vinden we elkaar?

Omdat we als nieuwe leden van het wijkplatform nog in de opstartfase zitten, hebben we wat tijd nodig om een en ander op poten te zetten. We zijn van plan om bewonersavonden te organiseren, om met elkaar te delen wat er leeft in de wijk. 

We willen ook in contact komen met organisaties, instellingen en bedrijven in de wijk, om samen te bekijken wat we kunnen betekenen voor elkaar en voor Stadsfenne.

Voor in de agenda: Burendag 23 september

En natuurlijk organiseren en stimuleren we activiteiten voor de wijk. Een eerste activiteit, waarmee we al druk bezig zijn is Burendag, op zaterdag 23 september 2023. Zet de datum alvast in de agenda! Op verschillende plaatsen in Stadsfenne bruist het die dag van de activiteiten. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *