Welkom op de website van het wijkplatform Stadsfenne
Welkom op de website van het wijkplatform Stadsfenne

Welkom op de website van het wijkplatform Stadsfenne

We hebben een flinke poos geslapen, maar we hopen het wijkplatform Stadsfenne de komende tijd nieuw leven in te blazen. Het wijkplatform heeft een aantal maanden geleden een nieuw bestuur gekregen. En een nog klein groepje vrijwilligers maakt zich klaar om zich in te zetten voor de wijk.

Ons figuurlijke vertrekpunt is de kortgeleden geopende gymzaal Stadsfenne, naast de Simon Havinga School. Nadat die van de sloop is gered, heeft de gemeente de zaal in eigendom genomen. Hij heeft een flinke opknapbeurt gehad en is nu gebruiksklaar. Voor de hele wijk. Een aantal vrijwilligers werkt aan de exploitatie van de zaal, ook in samenwerking met de gemeente. Er is intussen een aantal huurders, maar er is ruimte voor meer.

De gymzaal wordt een van de hotspots voor activiteiten voor en door de wijkbewoners van Stadsfenne. Heb je ideeën? Lijkt het je leuk om mee te denken? Of mee te organiseren? Ook al is het maar een klein deel van je tijd? Dat zou geweldig zijn! Aarzel niet en laat van je horen! Je kunt een bericht mailen naar info@stadsfenne.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *