Uren, dagen, maanden…
Uren, dagen, maanden…

Uren, dagen, maanden…

Ze vliegen voorbij, de dagen. Het jaar 2023 zit er bijna op. Het jaar waarin we het wijkplatform Stadsfenne nieuw leven inbliezen, de opgeknapte gymzaal heropenden en langzamerhand vorm voor beiden beginnen te vinden.

Het wijkplatform organiseerde een succesvolle Burendag en had een eerste bijeenkomst voor organisaties, instellingen en andere partijen in de wijk. Van daaruit organiseren we begin 2024 een bijeenkomst voor de hele wijk. Om samen te kijken naar wat we met zijn allen kunnen bereiken in en voor Stadsfenne. Binnenkort lees je er meer over

De gymzaal draait goed! Twee scholen in de wijk hebben hun plek er (weer) gevonden, de BSO is er actief en de zaal is wekelijks het toneel voor judo, karate, boxen, hockey, basketbal en voetbal. Ook zijn er geregeld kinderfeestjes. De gymzaal leent zich daar perfect voor. In samenwerking met de gemeente laten we zien dat de gymzaal Stadsfenne een blijvende toegevoegde waarde is voor de wijk. Vanuit het wijkplatform gaan we er komend jaar meer activiteiten organiseren.

Over komend jaar gesproken: wijkplatform Stadsfenne en werkgroep gymzaal Stadsfenne wensen jou alle goeds voor 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *